avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Marturie mincinoasa

Daca vreau sa depun plangere penala pentru marturie mincinoaaa a unui martor intr un proces civil trebuie sa astept sa pot lua declaratia martorului din dosar. Precizez ca termenul a fost 30.05.2019 si nu pot lua declaratia decat peste o saptamana, sper....
Cel mai recent răspuns: Tuty1983 , utilizator 02:03, 31 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangerea penala pe care vreti sa o depuneti, nu are termen.
Multumesc de raspuns ! Ideea era daca imi trebuie declaratia din dosar ca sa precizez minciuna exact cu vorbele martorului referitoare la minciuna , cu pagina din dosar sau o pot formula cu vorbele mele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am atras degeaba atenția asupra unor declarații mincinoase. ce pot face, cui să-i cer ajutor? ilaenucamar ilaenucamar trăim în România ,stat de drept în care potrivit Constituției sunt prevazute drepturile cetățenilor acestei tarii . E doar o mare minciuna ! am atras ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii la politist aidu aidu Am citit declaratia data de faptuitor (persoana impotriva careia am formulat plangere penala pt inselaciune) organelor de cercetare. In acea declaratie a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala declaratie falsa ulises10 ulises10 inainte de terminarea procesului civil, partea reclamanta poate depune o plangere penala (insotita de probe) impotriva partii parate, pentru faptul ca in ... (vezi toată discuția)