avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Acte expirate
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Acte expirate

Buna ziua,
Tatal mru traieste in Italia de peste 20 de ani. A pierdut toate actele romanesti, iar actele italiene i-au expirat. Cum trebuie sa procedeze pentru refacerea actelor. Mentionez ca are sigiorno expirat, iar in Italia el se identifica doar cu acest act expirat.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie si calatoria cu minorul in strainatate iulidea iulidea Detin doua cetatenii, romana si italiana, ma identific cu carte de identitate italiana, la fel si fiica mea de 6 ani cu care am venit in vizita la bunici in ... (vezi toată discuția)
Acte expirate Polf Polf Buna ziua,am actele românești expirate de mai bine de 20 de ani,de fapt,am doar un pașaport consular expirat in ‘96 și mai am carnetul militar. Posed o ... (vezi toată discuția)
Buna seara, eu sunt căsătorită cu un italian de 20 de ani. ... Dianatoma1976 Dianatoma1976 Bunaseara, eu sunt căsătorită cu un italian de 20 de ani. Din păcate, nu am înregistrat,încă, căsătoria in România. Am tot cetățenie romană , si ... (vezi toată discuția)