avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Latura civila in urma unui proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Latura civila in urma unui proces penal

Am obtinut sentintele definitive pt doua procese penale. Latura civila, pt recuperarea prejudiciului, in ambele dosare, a fost lasata nesolutionata pt ca intre condamnat si partea civila nu exista o intelegere. Intelegerea nu exista deoarece condamnatul nu a dorit cooperarea cu partea civila. In cat timp pot depune procesele civile pt recuperarea prejudiciului? Cum se inregistreaza aceste procese civile si unde?
Un dosar este pt inselaciune in forma continuata, condamnare definitiva la 1an inchisoare pe 25.09.2018, al doilea dosar este pt amenintare in forma continuata, condamnarea definitiva la 6luni inchisoare pe 21.12.2018. A doua infractiune este concurenta cu prima si are, in final, condamnare de 1an si 2 luni de inchisoare cu suspendare si supraveghere 2 ani.
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2019
I_O_VDM, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie cedo sau alta instanta peste curtea de apel I_O_VDM I_O_VDM La CEDO sau la ce alta instanta pot contesta un acord de recunoastere a vinovatiei inculpatului? Fapta inculpatului (recidivist): inselaciune in forma ... (vezi toată discuția)
Recurs declarat de partea vatamata- lamuriri pici80 pici80 am fost condamnat intr un dosar la 2 ani inchisoare sub supraveghere,iar unul dintre parti vatamate a declarat recurs... exista posibilitatea sa retraga ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă puterea de lucru judecat a procesului penal în procesul civil? sphinx sphinx Am deschis o actiune civila care, in faza de recurs, a fost suspendata deoarece a inceput procesul penal in aceeasi cauza, proces in care aveam calitate de ... (vezi toată discuția)