avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot renunta la anumite coduri CAEN ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot renunta la anumite coduri CAEN ?

Am un srl cu 20 coduri CAEN in statut si am vrut sa o autorizez firma de contabilitate.
Cei de la CECCAR nu vor sa autorizeze o firma de contabilitate decat daca SRL-ul respectiv are doar cod CAEN 7412,7414,7260,7487 si nimic altceva.
Intrebare - Pot renunta la anumite coduri CAEN astfel incat sa ramana numai cele 4 , si daca da de unde incep?
Va rog frumos un raspuns.
Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: adriananila , utilizator 20:42, 19 Mai 2006
Se poate. Hotarare AGA in sensul dorit si mentiune la ORCTB. Succes!
se face o hotarare aga care se depune la O.R.C.T.B.
Ce draguti sunteti voi!... Ce v-a facut sa credeti ca e din Bucuresti cea care a pus intrebarea de ati dirijat-o amandoi spre ORCTB? :))
Scuze, probabil Cluj
Da.Hotarare AGA de schimbare a obiectului de activitate si de radiere de obiecte de activitate si act aditional, care se publica in Monitorul Oficial.Eu asa stiu.Si gata.

Alte discuții în legătură

Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu secundar miruna.c miruna.c am de facut recodificare si prelungire valabilitate sediu secundar ca sa depun cele 2 acte aditionale la contractul de comodat trebuie dosar separat de cel pt ... (vezi toată discuția)
Modificare obiect de activitate marianna marianna pentru modificarea obiectului de activitate secundar, (adaugire) , trebuie prezentat la registrul comertului si statutul modificat, sau este indeajuns ... (vezi toată discuția)