avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim pe economie studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim pe economie studii superioare

Buna ziua
Pentru salariatii cu studii superioare salariul minim obligatoriu pe economie este mai mare decit 2080 lei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 1 Iunie 2019
1. Pentru personalul încadrat pe funcții pentru care se prevede nivelul de studii superioare, cu vechime în muncă de cel puțin un an în domeniul studiilor superioare, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, fără a include sporuri și alte adaosuri, este de 2.350 lei lei.

2. Pentru personalul încadrat pe funcții pentru care se prevede nivelul de studii superioare, cu vechime în muncă sub un an în domeniul studiilor superioare, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, fără a include sporuri și alte adaosuri, este de 2.080 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim Negoita Daniela Negoita Daniela Buna seara sunt economista absolventa ASE si ma voi angaja intr un post inferior pregătirii mele .Care este cuantumul salariului minim pe care este obligat ... (vezi toată discuția)
Salariu minim diferentiat litabogdan litabogdan Începând cu data de 1 ianuarie 2019, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată, prevăzut la art. 164 alin. (1) din Legea nr. 53/2003 - ... (vezi toată discuția)
Marirea salariului din ianuarie 2019 se aplica daca ai absolvit ca inginer intr-un domeniu(chimie-mediu) si lucrezi ca inginer in alt domeniu (automotive-ing mecanic) ? Fierascu Fierascu E atat de interpretabila legea, la fel ca majoritatea legilor de la noi... De exemplu, daca am absolvit Politehnica, domeniul Ingineria Mediului la Facultatea ... (vezi toată discuția)