avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Cum pot sa imi recuperez bani pe izolatia blocului de ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Cum pot sa imi recuperez bani pe izolatia blocului de pe palierul meu

Am cumparat un apartament la etajul 4 de curând m-am trezit cu inundație în aproape toată casa exact după ce am renovat. Atunci vecina de sub mine venea zi de zi sa întrebe cand se face acoperișul ca pune bani sa il facem dar in vara cand vine căldura. După dumneavoastra eu puteam sa stau sa imi curgă apa in casa 3,4luni .am plătit eu toată chtuiala pentru izolatia .Am făcut cu o firmă la.negru prin firmă ma costa 45000lei suma de care nu dispuneam si am platit mai putin cu 1500lei la negru ,iar oameni nu vor sa imi dea nici un ban toți in spun ca nu i-am anunțat din timp ,ba sa sunt foarte mulți bani ca mai ieftin nu am gasit sa fac.Ce pot face eu am la mana doar o factură si bonuri ce or cumparat materialele si pe spatele facturi este scrisă suma manierei si semnătura persoanei cu care am făcut izolatia
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iunie 2019
Bruneta30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bruneta30 , utilizator 22:10, 2 Iunie 2019
Nu este de preferat sa executati interventii asupra partii comune de condominiu pe zone afarent apartament
Astfel de lucrari cum ati executat dv nu beneficiaza de documente legale,de acordul asociatieid e proprietari si nu au garantie pentru manopera
Initial incercati sa solutionati amiabil prin implicarea presedintelui de asociatie
Era de dorit cand ati demarat executarea hidroziolatiei prin surse propriii sa incheiati documente legale in numele asociatiei de proprietari prin delegat dv
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea actiunii in instanta
La blocul nostru nu mai este de mult asociație de locatari ,ar trebui să ne înțelegem între noi locatari ca acoperișul este un bun comun nu numai cel de la etaj 4 trebuie sa plateasca costurile reparație

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie acoperis bloc FLORIN6284 FLORIN6284 Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si de curand , mai exact in toamna anului trecut am izolat acoperisul blocului in care stau , eu locuid la ultimul etaj . ... (vezi toată discuția)
Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica ninha ninha Buna ziua, As avea nevoie de un sfat in legatura cu reabilitarea termica a blocului in care locuiesc. Ne-am cumparat de curand un apartament la etajul 4 ... (vezi toată discuția)