avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita strainatate
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita strainatate

Buna ziua,
In 2017 am accesat un imprumut de nevoi personale de la o banca. Dupa un an nu am mai putut platii rata de 1700 de lei lunar . Am mers la banca le.am explicat situatia dar nu au vrut sa ma ajute. Fiind in imposibilitatea de a mai platii am primit dupa cateva luni actele de la bej cum ca a inceput executarea silita. Acum sunt plecat din tara si n.am de gand sa ma mai intorc prea curand in Romania. Pot sa ma astept la surprize ? Sa ma gaseasca ( cym pot sa gaseasca datornicii in strainatate) si sa fie executat si in strainatate? Nu am garantat cu nimic si in tara nu am nimic pe numele meu. Datoria cu toate cheltuielile a ajuns la 80000 lei. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2019
Sergiunn48gt, utilizator

Alte discuții în legătură

Datorie banca valirie valirie Buna seara! Caut ajutor intr-o problema cam complicata,in 2012 am facut o refinantare la Unicredit,am platit ratele pana in decenbrie 2013,intre timp am ... (vezi toată discuția)
Excutare silita vasilee vasilee Buna ziua as avea o intrebare am avut si eu un credit de nevoi personale de la banca asta a fost din 2006 acum 11 ani timp de cateva luni lam platit dupa care ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca fiul meu a facut credite si a plecat din tara? antecume antecume Buna ziua, Unul dintre fiii mei a contractat mai multe credite: doua credite de nevoi personale fara garantie si o descoperire de card. El e plecat in ... (vezi toată discuția)