avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe stat - srl video chat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe stat - srl video chat

Buna ziua.
Urmeaza sa inchei un contract cu un studio de video chat . Mi-au spus sa imi fac un SRL pentru colaborare .
Ce taxe voi avea de achitat catre stat ?
Cum imi pot retrage banii incasati din strainatate , cu ce documente justificative ?
Trebuie sa imi fac contract de angajare pe srl-ul meu sau e ok sa fiu doar administrator ?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:38, 3 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti plati 3% impozit micro daca nu va angajati si, trimestrial sau la sfarsitul anului dupa aprobarea bilantului contabil, inca 5% impozit pe dividendele ridicate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot retrage bani din contul firmei mele MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, De la inceput as dori sa multumesc pentru interesul acordat intrebarii. Am un SRL neplatitor de TVA, platesc trimestrial 3% din venit. Firma nu ... (vezi toată discuția)
Modalitatile legale de a scoate bani din firma CristinaFComan CristinaFComan Buna ziua Va rog sa imi spuneti unde sa ma uit mai exact in legislatie pentru a gasi modalitatile legale de a scoate bani din firma. Pentru mine acest aspect ... (vezi toată discuția)
Srl - dividende 5% + alte intrebari goliath goliath Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un micro SRL, in care voi fi asociat unic, administrator, neplatitor de TVA, 3% impozit pe venit. Am niste nelamuriri ... (vezi toată discuția)