avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consultanta juridică
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consultanta juridică

Buna ziua. Mentionez ca am absolvit facultatea de drept si dețin si un master în științe juridice. O rudă de-a mea a fost numită într-o funcție de conducere în cadrul unei instituții publice și nu are deloc experienta juridică, având nevoie de cineva de incredere cu care să se consulte pe această temă. Precizez ca nu am efectuat stagiul pentru consilier juridic, nu sunt avocat, însă vreau sa-mi ajut ruda si consider ca pot sa-i dau niste sfaturi utile. Ce contract (asemănător unuia de consultanta juridica) ar trebuie să întocmesc cu ruda mea ca sa pot avea acces legal la documentele pe care urmează să le semneze si sa le pot consulta fara avea probleme de legalitate? Vreau sa am un înscris care sa-mi permita legal consultarea documentelor care trec prin mana rudei mele. Exista o varianta in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 2 Iunie 2019
Nu prea aveti cum sa faceti asa ceva ca si persoana fizica ... insa prin angajare la acea instututie publica este o varianta.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic polly30 polly30 Sunt angajata la o fundatie, pe postul de consilier juridic.Sunt licentiata in stiinte economice cu dubla specializare finante -banci si drept. Am un master ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin consilier juridic? Mikiro24 Mikiro24 Buna seara.Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt pasii de urmat pt a deveni Consilier Juridic?Mentionez ca sunt doar absolventa a facultatii de Stiintele ... (vezi toată discuția)
Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)