avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... concediere asistent personal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

concediere asistent personal

x este angajat in functia contractuala de asistent personal pentru un minor , persoana cu handicap.
isi desfasoara activitatea program de 8 ore zilnic
in urma unei sesizari , s a constatat ca x nu era la locul de munca, ba mai mult era si presta activitate la o societate., minorul fiind lasat in grija unei persoane necunoscute
care sunt pasii legale si procedura pentru concedierea lui x

Alte discuții în legătură

Insotitor persoana cu handicap renatebrigitte2002 renatebrigitte2002 1.O persoana iesita la pensie, care are si contract de munca cu 8 ore poate fi insotitor persoana cu handicap? 2.O pesoana salariata la alta societate poate ... (vezi toată discuția)
Important! buna seara, lucrez ca asistenta medicală de radiologie, am diploma ... AliceIoana03 AliceIoana03 Buna seara, lucrez ca asistenta medicală de radiologie, am diploma pentru aceasta profesie, 2 săptămâni nu am fost platita pentru “perioada de proba” ... (vezi toată discuția)
Asistent personal pt persoana cu handicap cu mai multe cim? ani7375 ani7375 As dori sa stiu daca un asistent personal al persoanei cu handicap, incadrat cu CIM pe durata determinata in cond Legii448/2006 poate avea si alte CIM la alti ... (vezi toată discuția)