avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mostenire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mostenire

Buna ziua,
Daca o persoana de sex masculin a primit cu titlu de donatie de la mama lui o suprafata de pamant,la fel ca restul fratilor,inainte de casatorie,acum o luna a decedat.poate mosteni 1/2 si sotia sa?Mentionez ca nu au copii.
Mama poate retrage sau anula acest titlu?
Cel mai recent răspuns: carbocry , utilizator 11:52, 3 Iunie 2019
Buna ziua,
Nu se mai poate revoca donatia.
Si atunci cine mosteneste terenul?Donatia a fost facu inainte de casatorie pe numele defunctului,de catre mama acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)
Sotia are dreptul la mostenire? bettyna bettyna Buna ziua, Am si eu o nelamurire: in cazul in care mostenitorii sunt sotia( d-na A) si copiii decedatului( B si C) pentru toate bunurile realizate si obtinute ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa mama corodig corodig Bunica a decedat acum 7 ani. Are un copil inainte de casatorie, pe tata si 5 dupa ce s-a casatorit. Este titulara unui titlu de proprietate de 3,84 ha de pe ... (vezi toată discuția)