avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsă tarla/parcelă în Titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsă tarla/parcelă în Titlul de proprietate

Bună ziua, vă cer ajutorul într-o problemă: am devenit moștenitoarea unor terenuri în comuna Merei-BZ, și spre surprinderea mea, constat că, pe Titlul de proprietate o suprafață de 1005 m pășune nu îi este atribuită niciun fel de identificare: tarla sau parcelă... Este normal? Vreau să vând tot acest teren moștenit și să nu întâmpin alte probleme... Vă mulțumesc anticipat pentru lămuriri.

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara iesire din indiviziune iuliatazz iuliatazz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vreau sa vand un teren agricol extravilan. Pe titlul de proprietate suntem 3 persoane. Eu am discutat ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru modificarea (rectificarea) titlului de proprietate Ion Munteanu Ion Munteanu Buna ziua, De curand mama a deschis o actiune in instanta pentru modificarea (rectificarea) titlului de proprietate in care titular este bunicul (decedat) ... (vezi toată discuția)