avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator asociație de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator asociație de proprietari

Bună ziua! Locuiesc în București str. Doamna Ghica, președintele asociației de proprietari și-a dat demisia deoarece cenzorul, comitetul executiv și administratorul au angajat-o fictiv pe fata administratorului ea locuind în Spania. Administratorul a cerut semnături de la anumiți locatarisi a lucrat în locul ei spunând că aceasta i-a dat împuternicire. Au anulat acel contract deoarece le-am spus că fac plângere penală, dar acum le cere locatarilor semnături pentru a fi angajat el că adminitrator cu toate că nu are decât zece clase și niște diplome de calificare, nu are atestat de administrator de la primărie. Cum pot rezolva problema legal. Acest individ a luat împreună cu cenzorul, comitetul executiv blocul pe persoană fizică! Cum scăpăm de ei, toți locuiesc în bloc cu noi. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:41, 3 Iunie 2019
Buna ziua.
Faceti o adunare generala a proprietarilor, demiteti tot comitetul si cenzorul si alegati alta conducere...
Prin noua conducere va puteti adresa instantei pentru recuperarea eventualelor pagube cauzate de vechea conducere...
Legea 196/2018 specifica foarte clar ca administratorul trebuie sa aibe certificat de calificare.
Administratorul dvs nu-l are...pt ca la cursuri trebuie sa prezinte diploma de bac.Puneti-le legea in brate.
Exercitarea responsabilitatii de administartor de imobil se poate realiza legal numai in baza unui document care atesta pregatirea profesionala
Daca nu puteti solutiona amiabil,sesizati oficial serviciul sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiune în instanță Niculescu Gella Niculescu Gella Bună ziua! Deoarece în curând voi fi declarată reclamanta de serviciu, doresc să aflu dacă se poate care sunt pașii pentru a chema în judecată ... (vezi toată discuția)
Administratorul nu are curs de calificare. cenzor-ul nu are studii ... contsters111 contsters111 Administratorul nu are curs de calificare. Cenzor-ul nu are studii economice sau juridice. Acestia sunt din anul 2012 , respectiv 2004. Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Demitere administrator si presedinte gigibosu33 gigibosu33 la asociatia noastra de proprietari avem o administratora de la primarie iar presedintele este din bloc.dar nu vor sa ne spuna cine face parte din comitet si ... (vezi toată discuția)