avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua,
In data de 12.02.2019 s-a pronuntat divortul. Pana la aceasta data,03.06.2019,inca nu am primit comunicarea hotararii.Pot verifica daca a fost trimisa comunicarea ? Am inteles ca de la primirea comunicarii, in termen de 30 zile se poate face apel,dupa care hotararea ramane definitiva.
Pot incheia un contract de intretinere cu o persoana,daca eu nu am hotararea definitiva ,in ceea ce priveste divortul?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:16, 3 Iunie 2019
intrebati la registratura instantei care a pronuntat hotararea.
redactarile, in practica, pot dura multe luni.
ce legatura are contractul de intretinere?
Termenul de apel de 30 de zile curge de la data comunicării hotărârii, deci încă n-a început să curgă!
Formulați o cerere de urgentare a redactării hotărârii!
Doriți să încheiați cu un terț un contract de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere și sunteți curioasă dacă va fi bun comun?
Nu va fi, divorțul s-a pronunțat, cu atât mai mult cu cât comunitatea încetează oricum de la data intentării acțiunii de divorț!
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se face pronuntarea actului dupa un proces? daniela andor daniela andor buna!am avut un proces cu custodia copilului,am castigat procesul si vreau sa ma ajutati sa imi spuneti in cat timp dupa incheierea procesului voi primi ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)
Termenul de redactare si de comunicare a sentintei de divort Georgian2all Georgian2all Un var de-al meu a divortat in martie ... termen la care judecatoarea a lasat dosarul in pronuntare. Din ce am auzit, termenul ar fi de 30 zile, timp in care ... (vezi toată discuția)