avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie de la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie de la locul de munca

Buna
Daca imi dau demisia cu cele 20 de zile de preaviz si mai am zile de concediu neefectuat ppt sa cer bani pe ele? Sau angajatorul are dreptul sa refuze plata zilelor de concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 3 Iunie 2019
Daca nu le efectuati in perioada de preaviz, atunci acele zile de CO se vor compensa in bani la incetarea c.i.m., conform art.146 alin.3 C.mun. .

In acest caz, angajatorul are obligatia sa vi le platesasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in concediu?? P-Sophie88 P-Sophie88 Buna ziua, de cate zile de concediu de odihna am drept daca imi dau demisia in luna septembrie sau octombrie? Nu am fost in concediu anul acesta si nu vrau sa ... (vezi toată discuția)
Preaviz mai mic de 20 de zile lucratoare Maria-Criss Maria-Criss Buna ziua, un angajat poate cere incetarea contractului de munca cu un preaviz mai mic de 20 de zile in cazul in care si angajatorul este de accord? ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani a concediului neefectuat Roger25 Roger25 Buna seara, Ca angajat in firma actuala, avem dreptul fiecare la 24 zile CO / an. Pe anul ce a trecut, mi-am efectuat integral tot concediul. Luna aceasta, ... (vezi toată discuția)