avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranjat de SRL-ul din vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranjat de SRL-ul din vecini

Buna ziua,
vecinul de linga mine are un service auto tinichigerie- vopsitorie mai precis. Problema pe care doresc sa o semnalez este urmatoarea:
- pe langa zgomotul produs operatiilor specifice atat el ca si angajator precum si angajatii sai vorbesc foate urat se cearta si injura toata ziua.
De cateva ori i-am atras atentia asupra acestor lucruri dar ca orice minune a tinut 2 zile. Sunt zile in care trebuie sa inchid usile si geamurile pentru a nu le mai auzi ineptiile atat eu, musafirii mei precum si familia mea.
Totodata strada e plina de masini in asteptare sau in diferite faze ale manoperei.
Doresc sa va intreb ce metode legale exista impotriva acestui tip de comportament.
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
ovidiupacurar, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:59, 1 Iulie 2019
Se pare ca nu ati inteles. Trebuia sa deschideti o discutie noua pentru a nu mai obliga pe cei care vor sa comenteze (adica sa va ajute) sa reciteasca tot ceea ce s-a scris anterior la discutia initiala.
Mai este un aspect, deloc de neglijat, dupa parerea mea. Consultantii si moderatorii care comenteaza pe forum o fac benevol, din dorinta de a ajuta, adica fara a fi platiti, iar doctorul este platit pentru actiovitatea sa.
Daca doriti sa comentati dati clik pe butonul "raspunde" pentru a nu mai aparea/ a se repeta mesaje deja scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa cu muzica deschisa in spatele casei mele hori27 hori27 Locuiesc la casa si de curand in spatele casei s-a deschis o terasa cu muzica,zidul de la spatele casei este comun cu aceasta terasa.Zgomotele clientilor si ... (vezi toată discuția)
Sonometre autorizate cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Locuiesc in Petrachioaia Ilfov si avem probleme cu zgomotele de la petreceri. Politia Romana mi-a explicat ca nu au sonometre autorizate cu care ... (vezi toată discuția)
Cu ce pot sa masor decibelii? marielamotte600 marielamotte600 Cum pot sa stiu cati decibeli are sunetul unei boxe PC date la maxim in functie de watii ei? Stiu ca exista sonometre. (vezi toată discuția)