avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire

Acum șapte ani am deblocat cu executare judecătorească o porțiune de drum, care a fost ocupat abuziv de un vecin. Din acel moment, ori de câte ori circul pe acest drum, vecinul iese din casă, mă amenință, îmi face poze cu telefonul, și de cele mai multe ori, mă reclamă la poliție pentru tulburare de posesie, încălcarea domeniului privat. Am nenumărate dosare penale terminate într - adevăr cu neînceperea urmării penale, dar e tot deranjant, că nu pot umbla, doar însoțit, deoarece a mai aruncat cu pietre după mine, dar nu am avut martor. Pot să îl dau în judecata pentru hărțuire și să îi cer daune morale? La politie a fost reclamat, dar de fiecare dată a contestat amenda, sau a plătit, dar a continuat cu hărțuirea. Mă gândesc, dacă are de dat o sumă mai mare, poate se potolește.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:48, 4 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bineînțeles că puteți, abuzul de dreptul la petiționare poate și trebuie să fie sancționat de vreme ce se exercită cu vădită rea credință, eu n-aș mai sta pe gânduri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hărțuire stradală eniko69 eniko69 Acum șapte ani am deblocat cu executare judecătorească o porțiune de drum, care a fost ocupat abuziv de un vecin. Din acel moment, ori de câte ori circul ... (vezi toată discuția)
Hartuire? mass mass Buna ziua, am urmatoarea speta: dupa despartirea de fosta sotie aceasta impreuna cu concubinul mi-au facut o serie de plangeri la politie care s-au dovedit a ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa mai fac. la bloc e o increngatura mafioata care ... Sever Simion Sever Simion Nu stiu ce sa mai fac. La bloc e o increngatura mafioata care arunca calomnii despre mine folosind plangeri la politie si apeluri la sectie, fara dovezi si ... (vezi toată discuția)