avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire?

Buna ziua, am urmatoarea speta: dupa despartirea de fosta sotie aceasta impreuna cu concubinul mi-au facut o serie de plangeri la politie care s-au dovedit a fi netemeinice. Totodata acestia au facut si mai multe sesizari la locul meu de munca prin care au semnalat existenta acestor plangeri si a presupuselor fapte. La locul de munca (bugetar fiind), seful s-a grabit, si m-a sanctionat disciplinar prin mustrare inainte de a primi si solutia privind faptele reclamate. Acum fosta sotie si concubinul acesteia nu s-au oprit din a trimite sesizari la locul meu de munca, seful s-a lamurit in privinta lor, dar tot este deranjant ca odata pe luna sa fiu reclamat la locul de munca pt diverse prostii care oricum nu tin de servici. Va rog sa-mi spuneti daca asta reprezinta HARTUIRE! Toate aceste sesizari mi-au provocat o teama ca imi pierd locul de munca si chiar am slabit 10 kg, m-am consumat foarte mult intrucat personal nu am avut absolut nicio problema la locul de munca unde am o vechime de 11 ani. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:22, 11 Octombrie 2018
Indubitabil!
In locul dvs aș contacta un avocat pt a-mi formula o plângere penală și, în paralel, o acțiune civilă având ca obiect repararea prejudiciului (inclusiv moral) cauzat de abuzul de dreptul de petiționare (exercitat cu rea credință).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire? mass mass Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca sesizarile facute de fosta sotie la locul meu de munca pot fi considerate hartuire. In decurs de 3 luni fosta sotie ... (vezi toată discuția)
Cerere de interdictie corinuta corinuta As vrea sa imi spuneti daca a auzit cineva de \"cererea de interdictie\" de a se mai apropia de o persoana...in speta fostul concubin o urmareste pe fosta lui ... (vezi toată discuția)
Furt și amenințare anamaria7893 anamaria7893 Bună ziua, Aș dori o opinie competentă, cu privire la următoarea situație: In perioada mai 2014- martie 2015 am locuit cu chirie, fără acte de ... (vezi toată discuția)