desi nu mai lucrez de 2 luni nu am primit nici un raspuns in legatura cu cartea de munca.nu am putut lua legatura cu reprezentatul firmei,nu mi se raspunde la telefon e.t.c.m-am angajat si am nevoie de ea.ma pot duce la itm sa vad ce s-a intimplat?unde?
Societatea unde ati lucrat si-a schimbat sediul?
Mergeti in prima faza pana la sediul societatii si vedeti ce s-a intamplat.
Puteti merge la ITM, aflat de la Informatii (este o doamna cu un calculator la o masa la intrare) cine este Inspectorul la care societatea este arondata si intrebati care este stadiul lucrarii.
Cartea de munca mai e valabila pana pe 31.12.2010.Puteti sa va angajati la un nou loc de munca iar vechimea rezulta din declaratiile lunare pe care le face angajatorul la Casa de Pensii.Pentru a intra in posesia ei,puteti sa faceti o scrisoare cu confirmare de primire catre fostul angajator si daca nu primiti nici-un raspuns in 30 de zile,cu contractul de munca va prezentati la ITM in Octavian Goga (in spatele ONRC-pod Marasesti) si solicitati la informatii date despre inspectorul la care este arondat fostul angajator si depuneti catre acesta o cerere prin care solicitati cartea de munca (eventual -in prealabil puteti sa-l intrebati daca nu s-a ridicat de catre fostul angajator)
Cartea de munca
ancadaniela75
Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)
Carte de munca
dragos4321
am incheiat colaborarea cu o firma in urma semnarii demisiei dar acestia nu vor sa mio dea pe motiv ca au niste creante derecuperat de la mine..tin sa ... (vezi toată discuția)