avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... M-am angajat in alta parte si nu stiu nimic de cartea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

M-am angajat in alta parte si nu stiu nimic de cartea de munca

desi nu mai lucrez de 2 luni nu am primit nici un raspuns in legatura cu cartea de munca.nu am putut lua legatura cu reprezentatul firmei,nu mi se raspunde la telefon e.t.c.m-am angajat si am nevoie de ea.ma pot duce la itm sa vad ce s-a intimplat?unde?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:43, 26 Noiembrie 2009
Ati avut vreodata CM ? Daca ati avut,rog faceti adresa la fostul loc de munca (cu confirmare de primire) si apoi, functie de raspunsul lor faceti pasul necesar.
Daca refuza sa va dea un raspuns in cel mult 30 zile, va adresati la ITM si dovediti ca v-ati adresat mai intai la ultimul angajator.
Faceti sesizare la ITM teritorial pentru nepredarea carnetului de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca eujad eujad stiti cumva cat costa o carte de munca? (vezi toată discuția)
Cartea de munca ancadaniela75 ancadaniela75 Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)
Carte de munca dragos4321 dragos4321 am incheiat colaborarea cu o firma in urma semnarii demisiei dar acestia nu vor sa mio dea pe motiv ca au niste creante derecuperat de la mine..tin sa ... (vezi toată discuția)