avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de comodat cu subinchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de comodat cu subinchiriere

Buna ziua, as dori sa stiu daca eu (proprietarul) si sotia avem posibilitatea de a incheia un contract de comodat asupra locuintei cu dreptul de subinchiriere? Intreb, deoarece avem urmatoarea speta: eu proprietarul intru in crestere copil si din cate am inteles, exista o anumita cota pana la care pot avea venituri. De aceea as dori ca sotia sa incheie un contract de inchiriere si sa plateasca impozitul la stat. Va rog frumos sa ne sfatuiti cum sa procedam? Multumim!
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2019
Greenfighter, utilizator

Alte discuții în legătură

Comodat cu drept de inchiriere Greenfighter Greenfighter Buna ziua, as dori sa stiu daca eu si sotia avem posibilitatea de a incheia un contract de comodat asupra locuintei cu drept de inchiriere? Dorim sa facem ... (vezi toată discuția)
Impozit subinchiriere mih.72 mih.72 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi raspundeti la urmatoarea speta: am primit doua apartamente pentru o perioada de 48 luni prin contract de comodat; doresc sa ... (vezi toată discuția)
Chiriasul doreste contract comodat pt. un tert (sc) ContSters84851 ContSters84851 Buna ziua tuturor, Sunt persoana fizica - proprietar [u]apartament cu 2 cam.+ dependinte, inchiriat[/u] (tot) legal unei societati comerciale (ob. pr. ... (vezi toată discuția)