avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Accident rutier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Accident rutier

Buna ziua. Sotul meu lucra ca sef de tura la o firma de paza, avand in dotare masina de serviciu. In ture de 12 cu 24. La iesirea din tura, insotit de doi agenti , a atipit si s a rasturnat cu masina. Nu avea contract de munca. I s a facut in ziua accidentului adica sambata l a inregistrat in revisal. Sotul meu are coloana fracturata, nu e asigurat ca nu s au facut plati catre CAS, iar amgajatorul vrea sa i plateasca masina care e dauna totala. La 10 zile dupa accident i s a desfacut contractul de munca . Rog un sfat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 5 Iunie 2019
Pentru perioada cat a lucrat fara c.i.m., va trebui sa sesizeze ITM-ulsi/sau sa promoveze o actiune in instanta.

Daca este vinovat de savarsirea accidentului , atunci va trebui angajata raspunderea juridica a a sotului dvs pentru a fi obligat sa plateasca paguba produsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier in timpul serviciului Dîrminã Florina Dîrminã Florina Buna ziua. Sotul meu a avut un accident rutier in timpul serviciului, mai precis este asistent medical la ambulanta si la intoarcerea de la un caz a avut un ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident cu vitime memilia memilia va ssriu in numele unor prieteni.in anul 2009 au avut un accident de circulatie venind cu masina dinspre deva spre petrosani in jurul orei 21.30 in localitatea ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)