avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri accident cu vitime
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri accident cu vitime

va ssriu in numele unor prieteni.in anul 2009 au avut un accident de circulatie venind cu masina dinspre deva spre petrosani in jurul orei 21.30 in localitatea Merisor le-sarit un cal in fata masina rasturnindu-se iar ei amindoi au suferit rani mai ales ea a fost instare f grava fiind cu fracturi coloana fracturi maxilar ,de picior sitransportati la spitalul petrosani apoi ea de urgenta la cluj apoi necesitind interventi chirurgicale multiple .Masina avea asigurare atit casco cit si rca.Au primit daune totala de la asigurator dar cred ca tebuiau sa primeasca si pentru ei anumite daune si nu au primit ce ar trebui sa faca cui sa se adresezept ca asiguratorul le-a spus ca nu au dreptul la asa ceva.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 10:01, 2 Noiembrie 2011
Daca asigurarea CASCO ar fi avut intre riscurile asigurate si persoanele din masina s-ar fi despagubit. La fel si cu asigurarea RCA nu se despagubesc decat daunele pe care le produceti altora. Daca se cunoaste stapanul calului acesta poate fi chemat in judecata si va plati pagubele produse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare masini introduse in tara inaninte de aderarea la u.e. visirin visirin Am o intrebare legata de actele ce se solicitau la intriducerea in tara a masinilor din strainatate , inainte de aderarea la U.E . Era obligatorie polita de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - pieton-victima - ce daune pot cere? afx afx Buna ziua, De curand am fost victima unui accident rutier pe o trecere de pietoni. Am scapat cu rani usoare si contuzie la pumnul stang, acesta umflandu-se ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)