avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxă de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxă de poluare

Azi am primit în cont suma de 1404 lei echivalentul la 293 €reprezentând restituirea taxei de poluare auto din octombrie 2008 dar surpriza eu în octombrie 2008 am plătit la ANAF taxa de poluare auto în suma de 418 € echivalentul a 15,8293 lei. Deci am primit cu 125€ mai puțin decât am plătit, de dobândă nici nu sa mai pomenit. Ce este de făcut?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Rill Gabriel , utilizator 12:31, 6 Iunie 2019
nu prea inteleg ce matematica faceti Dvs. acolo.
probabil va raportati la cursuri valutare diferite.
dar un lucru este cert, statul roman a perceput taxa doar in lei si o va restitui tot in lei.
termenul limita de plata a dobanzilor este 31.07.2019.
Mulțumesc mult pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto ancarapan ancarapan Stiu ca s-a publicat recent in MO o hotarare de guvern privind restituirea taxei auto pentru cei care au achitat aceasta taxa,indiferent cum se numea ea,in ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare auto zaris zaris Am achiziţionat în luna septembrie 2009 un autoturism nou (1461 cmc, euro 4). Am plătit 1100 lei taxa de poluare. Se poate recupera aceasta taxă. (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare taxa pe poluare lucicaroman@yahoo.com lucicaroman@yahoo.com Buna ziua, Am deschis actiune in instanta pt recuperare taxa mediu si am primit prin posta un plic in care se afla si o Comunicare adresa in care mi se ... (vezi toată discuția)