avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... concesionare licenta taxi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

concesionare licenta taxi

Se poate concesiona o licenta taxi de la unPFA catre o Intreprindere Individuala?

Alte discuții în legătură

Pfa taxi poate angaja o ruda de gradul i ? alexzeu alexzeu Ca PFA LICENTA TAXI pot lua baiatul sa lucreze cu mine pe masina?bineinteles cu atestat.?el dupa anul de incepator isi poate obtine atestatul de taximetrist ... (vezi toată discuția)
Dacă detin licenta taxi am dreptul de a avea un al doilea loc de munca? Mmmariannn Mmmariannn Dacă detin licenta taxi am dreptul de a avea un al doilea loc de munca la o întreprindere de stat sau îmi pot pierde licenta (vezi toată discuția)
Poate un pfa cu licenta pt transport in regim de taxi sa-si treaca pe societate licenta? bozluc bozluc SUNT UN PFA CU LICENTA PT TRANSPORT PERSOANE IN REGIM DE TAXI SI AM SI O SOCIETATE CU UN COD CAEN DIFERIT DE ACTIVITATEA DE TAXI. AS PUTEA SA-MI TREC LICENTA ... (vezi toată discuția)