SUNT UN PFA CU LICENTA PT TRANSPORT PERSOANE IN REGIM DE TAXI SI AM SI O SOCIETATE CU UN COD CAEN DIFERIT DE ACTIVITATEA DE TAXI. AS PUTEA SA-MI TREC LICENTA DE TAXI DE PE PFA PE SOCIETATE?(CA SOCIETATE AS AVEA VOIE SA ANGAJEZ, CA PFA NU POT LUCRA DECAT EU)
DACA DA, IN BAZA CAREI LEGI?
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Recomandarea mea este sa transformati la Oficiul Registrului Comertului forma de organizare a activitatii din Persoana Fizica Autorizata (PFA) in Intreprindere Individuala (II); aceasta din urma poate angaja personal si prezinta avantajul ca si aici contabilitatea se face tot in partida simpla.
Solutia propusa de colegul Iulian Manea este cea mai buna pentru ceea ce doriti Dvs.
In cazul in care veti infiinta o societate noua (SRL), nu veti putea transfera licenta de taxi obtinuta pe PFA, intrucat in acest caz este vorba de societati care sunt supuse unor reglementari diferite, fapt pentru care va trebui sa obtineti o noua licenta pe SRL.
Cumparare firma
john-doe
Buna ziua,
Sunt interesat sa cumpar o firma de taxi (PFA se transforma in firma prin ceva hotarare de guvern privind legea taximetriei licenta se transfera ... (vezi toată discuția)