avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Semnătura vecinilor pentru magazin la curte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Semnătura vecinilor pentru magazin la curte

Buna ziua,

Pentru a deschide un Second-Hand de haine la curte trebuie semnătura vecinilor?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: apomar , utilizator 09:43, 2 Iulie 2019
Buna ziua,
Nu.Nu trebuie.
Buna ziua,

Pentru a deschide o cofetarie la curte , trebuie semnătura cu acordul vecinilor?
In curte nu se va construi nimic.
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor pentru a deschide o cofetarie la curte apomar apomar Buna ziua, Pentru a deschide o cofetarie la curte , trebuie semnătura cu acordul vecinilor? In curte nu se va construi nimic. Vă mulțumesc. (vezi toată discuția)
Cod caen corect pentru cafenea & alte activitati speciale AndreiZ AndreiZ Buna seara, In urmatoarea perioada intentionez sa deschid o cafenea. In afara de activitatile specifice, activitati ce ar implica codul CAEN 5630, se vor ... (vezi toată discuția)
Second hand vero_abytza vero_abytza BUNA ZIUA.AM SI EU O INTREBARE LEGATA DE DESCHIDEREA UNUI MAGAZIN SECONND HAND.AS DORI SA STIU CUM ESTE MAI AVANTAJOS SA DESCHID SOCIETATEA ?.AR FI MAI ... (vezi toată discuția)