avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Probleme cu adresa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Probleme cu adresa

Buna ziua,am cumparat o casa si adresa din acte nu figureaza la primarie desi impozitul se incaseaza pe adresa din actele casei.Am descoperit acest lucru vrand sa-mi schimb buletinul,cei de acolo au zis ca adeverinta emisa de primarie in legatura cu adresa nu corespunde.Ce pot face in legatura cu acceasta problema ca la primarie toata lumea de din umeri.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil cu probleme karynna karynna buna ziua! am terminat concediul de maternitate si vrand sa depun dosarul pentru indemnizatia de crestere copil, am descoperit ca in documentul emis de casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost cu soția pentru a i se elibera 1 adeverință ... MARIUS-ILIE MARIUS-ILIE Buna ziua! Am fost cu soția pentru a i se elibera 1 adeverință că nu deține terenuri proprietate personala la camera agricolă din cadrul primăriei, iar ... (vezi toată discuția)
Cum ii pot determina pe fostii proprietari sa isi schimbe domiciliul? Georgi1907 Georgi1907 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema. Acum trei ani am cumparat un apartament. Fostii proprietari nu si-au schimbat nici acum adresa de domiciliu de la ... (vezi toată discuția)