avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am fost cu soția pentru a i se elibera 1 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am fost cu soția pentru a i se elibera 1 adeverință ...

Buna ziua! Am fost cu soția pentru a i se elibera 1 adeverință că nu deține terenuri proprietate personala la camera agricolă din cadrul primăriei, iar doamna din acel compartiment a zis că nu îi poate elibera adeverință necesară până nu îi aduce toate actele de la adresa unde locuiește ( adresa din buletin ) inclusiv terenurile agricole ca să vadă ea și să îi poată elibera adeverință in baza acelor acte ,după care i-am zis că tocmai am platit impozitul pe terenuri și casa de la adresa din buletinul soției in care proprietarul este socrul soției și tot nu mi.a eliberat aceea adeverință. Are doar 1 auto pe numele ei cu toate impozitele la zi .Nu avem amenzi sau ceva de plata la aceea adresa nici 1 membru din familie ( cei care locuiesc în aceea adresa ),chiar nu înțeleg motivul pt care nu dorește eliberarea adeverinței . Unde pot face o plângere sau o sesizare cu privire la aceasta problema . Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2024
MARIUS-ILIE, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:21, 12 Februarie 2024
Buna ziua!
Plangerea o puteti face chiar primarului.Mergeti in audienta si rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primarie rurala /refuz eliberare adeverinta raresiulian raresiulian Astazi 30.06.2014 am fost la primaria rurala de care apartin sa cer o adeverinta cum ca figurez in registrul agricol pentru a putea sa mi schimb buletinul ... (vezi toată discuția)
Se transfera taxele si amenzile catre sectorul 1? ocean_eyes1983 ocean_eyes1983 Buna ziua! Sper ca am scris unde trebuie. Am si eu o nedumerire. Maine merg la notar cu sotul meu pentru a divorta! Nu mai locuim impreuna de la 1 august 2012. ... (vezi toată discuția)
Rol agricol c.a.p. c.a.p. Pe acest loc,din ..36 copilareste ,ii moare tatal pe cand avea 3 ani ,mai tarziu mama il paraseste,creste pe langa bunic ,se casatoreste ,are doua ... (vezi toată discuția)