Buna ziua! Am fost cu soția pentru a i se elibera 1 adeverință că nu deține terenuri proprietate personala la camera agricolă din cadrul primăriei, iar doamna din acel compartiment a zis că nu îi poate elibera adeverință necesară până nu îi aduce toate actele de la adresa unde locuiește ( adresa din buletin ) inclusiv terenurile agricole ca să vadă ea și să îi poată elibera adeverință in baza acelor acte ,după care i-am zis că tocmai am platit impozitul pe terenuri și casa de la adresa din buletinul soției in care proprietarul este socrul soției și tot nu mi.a eliberat aceea adeverință. Are doar 1 auto pe numele ei cu toate impozitele la zi .Nu avem amenzi sau ceva de plata la aceea adresa nici 1 membru din familie ( cei care locuiesc în aceea adresa ),chiar nu înțeleg motivul pt care nu dorește eliberarea adeverinței . Unde pot face o plângere sau o sesizare cu privire la aceasta problema . Mulțumesc anticipat!
Rol agricol
c.a.p.
Pe acest loc,din ..36 copilareste ,ii moare tatal pe cand avea 3 ani ,mai tarziu mama il paraseste,creste pe langa bunic ,se casatoreste ,are doua ... (vezi toată discuția)