avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rol Agricol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rol Agricol

Pe acest loc,din ..36 copilareste ,ii moare tatal pe cand avea 3 ani ,mai tarziu mama il paraseste,creste pe langa bunic ,se casatoreste ,are doua fete,....construieste casa in 1972 cu plan autorizat cu autorizatie de constructie si certificat de aliniere. Toate pe numele lui !
De la sectia Financiara ,citez**S-a aprobat deschidere de Rol pentru cladirea si terenul ce posedati pe numele dv.**........I se aproba Rol Fiscal *unic* in anul 1972,plateste anual la termen impozite pe casa si terenuri cu numele lui trecut in registre la Financiar si Primaria Baicoi- PH.
Are cotracte de utilitati pe numele lui si plateste lunar / apa,energie,gaze ,salubritate,telefon fix Romtelecom,etc........44 de ani
De cateva dati in anii precedenti au fost eliberate de la Primarie adeverinte ce figureaza in registrul Agricol,cu locuinta teren curte si gradina.
In anul 2016 trece in nefiinta.Acum mostenitorii Sotia si cele doua fice nu reusesc sa scoata de la Primaria Baicoi o adeverinta actualizata de Rol Agricol,cu bunurile mobile si imobile necesara succesiunii
P.S....la biroul Financiar au dosarul in care atesta ca-i Proprietar iar la biroul cu registru Agricol spun ca nu-i proprietar



Cum sa iesim din impasul acesta ?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:22, 28 August 2017
Pentru dezbaterea succesiunii aveți nevoie de actele de proprietate și certificatul de atestare fiscală emis de compartimentul de impozite și taxe locale.
În ceea ce privește neconcordanța datelor deținute de cele două compartimente din primărie vă sfătuiesc să va înscrieți în audiență la primar sau consilierul primarului și să solicitați punerea de acord a datelor conform documentelor de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a scoate adeverinta de rol agricol de la primarie c.a.p. c.a.p. Pe acest loc,din ..36 copilareste ,ii moare tatal pe cand avea 3 ani ,mai tarziu mama il paraseste,creste pe langa bunic ,se casatoreste ,are doua ... (vezi toată discuția)
Succesiune Andreea 20000 Andreea 20000 Buna ziua!Doresc sa fac o succesiune in urma mortii tatalui meu.As dori, va rog mult, sa ma ajutati cu cateva informatii.Est obligatoriu ca succesiunea sa se ... (vezi toată discuția)
Intrare in proprietate c.a.p. c.a.p. Pentru tata socru,as putea sa incerc uzucapiune postmortem,adica socrul meu construieste casa in 1972 ,cu autorizatie de constructie pe numele lui,pe un teren ... (vezi toată discuția)