avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de a scoate adeverinta de rol agricol de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de a scoate adeverinta de rol agricol de la Primarie

Pe acest loc,din ..36 copilareste ,ii moare tatal pe cand avea 3 ani ,mai tarziu mama il paraseste,creste pe langa bunic ,se casatoreste ,are doua fete,....construieste casa in 1972 cu plan autorizat cu autorizatie de constructie si certificat de aliniere. Toate pe numele lui !
De la sectia Financiara ,citez**S-a aprobat deschidere de Rol pentru cladirea si terenul ce posedati pe numele dv.**........I se aproba Rol Fiscal *unic* in anul 1972,plateste anual la termen impozite pe casa si terenuri cu numele lui trecut in registre la Financiar si Primaria Baicoi- PH.
Are cotracte de utilitati pe numele lui si plateste lunar / apa,energie,gaze ,salubritate,telefon fix Romtelecom,etc........44 de ani
De cateva dati in anii precedenti au fost eliberate de la Primarie adeverinte ce figureaza in registrul Agricol,cu locuinta teren curte si gradina.
In anul 2016 trece in nefiinta.Acum mostenitorii Sotia si cele doua fice nu reusesc sa scoata de la Primaria Baicoi o adeverinta actualizata de Rol Agricol,cu bunurile mobile si imobile necesara succesiunii
P.S....la biroul Financiar au dosarul in care atesta ca-i Proprietar iar la biroul cu registru Agricol spun ca nu-i proprietar



Cum sa iesim din impasul acesta ?
Cel mai recent răspuns: c.a.p. , utilizator 15:23, 27 August 2017
Mostenitorii obtin Certificat pentru calitate de moștenitor de la notar ,dacă nu exista alte bunuti și apoi fac demersuri pentru întabularea clădirii la cadastru.Pot încerca initial prin Ordinul Prefectului pt.a obține acte pe imobile (teren +cladire).
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
avvalentina, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rol agricol c.a.p. c.a.p. Pe acest loc,din ..36 copilareste ,ii moare tatal pe cand avea 3 ani ,mai tarziu mama il paraseste,creste pe langa bunic ,se casatoreste ,are doua ... (vezi toată discuția)
obtinerea ordinului prefectului georgetastanciu93@yahoo.com georgetastanciu93@yahoo.com Buna ziua, Ca toata lumea m-am lovit si eu de o problema. Locuiesc cu sotul meu si una din surorile lui , in casa parinteasca ne-am decis sa facem actele ... (vezi toată discuția)
Cum devin proprietar pe terenul unde am casa amplasata? sinad sinad Buna ziua! Vin la dvs. cu o mare rugaminte si daca se poate sa imi raspundeti. Eu si fratele meu suntem mostenitori ai tatalui meu care a murit in urma cu ... (vezi toată discuția)