Buna seara,
Va rog sa imi spuneti cum ar trebui să procedez in cazul in care fetita mea este născută intr.o relatie de concubinaj, recunoscută de tata , iar în prezent noi nu mai dorim să locuim impreuna. Tatăl doreste sa meargă în instanță pt program vizită, custodie, etc. Ce variante mai avem fara sa ne complicam? Mentionez ca minora are 4 ani și jumătate.
Multumesc!
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu nu cred ca e de competenta notarului, daca vreti sa aveti scris, chiar daca va intelegeti, va trebui sa va adresati instantei, nu e nimic complicat.
art 505
2) Daca parintii copilului din afara casatoriei nu convietuiesc, modul de exercitare a autoritatii parintesti se stabileste de catre instanta de tutela, fiind aplicabile prin asemanare dispozitiile privitoare la divort.
Ba da, chiar am avut eu o clientă care a fost la notar însă a găsit cu greu un notar care s-o ajute (n-au modele probabil).
Desigur, dacă nu găsiți un notar să vă ajute, adresați-vă instanței!
Custodie
oana_veciunca
am un copil de 5 luni , nu mai sunt cu tatal acestuia, nu am fost nici casatoriti iar acuma l-am dat in judecata pe tatal copilului pentru custodie....la ... (vezi toată discuția)