avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Buna ziua, as vrea sa va intreb ce solutii exista pentru persoanele care inca nu au reusit sa depună cererile de restituire a taxei auto de mediu? Astazi am citit un articol din care reiesea ca ANAF continua demersurile pentru a restitui tuturor banii platiti abuziv si ilegal pe taxa de mediu,poluare si ce denumiri a mai avut de a lungul timpului..insa cum se va tine de promisiune atat timp cat nu se mai primesc dosare de anul trecut? Ce se intampla cu restul persoanelor pagubite,ce solutii avem sa ni se restituie banii?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
Cerasela Neagu, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:14, 6 Iunie 2019
Doar prin instanță.
Totuși, perioada de depunere a fost destul de lungă... păcat nu ați găsit timp să profitați de varianta simplă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)
Taxa de poluare munteanmadalin munteanmadalin Buna ziua, am actionat in judecata administratia fondului pentru mediu si ANAF pentru restituirea taxei de poluare. Am castigat procesul si am obtinut o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto/mediu masina vanduta adidum73 adidum73 Buna ziua, Buna ziua, Rog un sfat si pasii de urmat pentru recuperarea taxei de auto/mediu (~ 650 EUR) platita in 2010 pentru un autoturism achizitionat ... (vezi toată discuția)