avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... referitor la OUG 54/2006 privind regimul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

referitor la OUG 54/2006 privind regimul contractelor de concesiune de bunuri proprietate publică

Art.10
g) avizul obligatoriu al Oficiului Central de Stat pentru Probleme Speciale şi al Statului Major General privind încadrarea obiectului concesiunii în infrastructura sistemului naţional de apărare, după caz;

Dorim sa elaboram un studiu de oportunitate privind concesiunea unei suprafete de teren din cadrul unui aeroport, proprietate publica a unui UAT. Este obligatoriu obtinerea avizului de mai sus la faza elaborarii studiului ????

Alte discuții în legătură

Cum fac sa inchiriez sau sa concesionez un teren andreeabarbosu andreeabarbosu am un magazin pe proprietatea mea si as vrea sa concesionez sau sa fac un contract de inchiriere pentru terenul din fata magazinului.acest teren este pe ... (vezi toată discuția)
Cum concesionez un spatiu public andreeabarbosu andreeabarbosu am un magazin pe proprietatea mea si as vrea sa concesionez sau sa fac un contract de comodat pentru terenul din fata magazinului.acest teren este pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Concesionare marianabadescu marianabadescu daca o firma a concesionat un teren de la o primarie, poate concesiona in continuarea aceluiasi teren fara procedura de licitatie? (vezi toată discuția)