avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto firma compensata cu datorii la cass
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto firma compensata cu datorii la cass

Am cerut restituirea taxei auto pe intreprindere familiala, iar la restituire s-a retinut de ANAF restante la CASS din 2012 vechi de mai bine de 5 ani avute de unul din detinatorii IF-lui fiind persoana fizica. Intrebarea e daca ANAF are dreptul sa faca aceste retineri sau este un abuz
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 13:38, 7 Iunie 2019
sigur ca are dreptul.
prescriptia nu opereaza din oficiu, trebuia invocata in fata unui judecator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru chirii ghiurymax ghiurymax Unchiul meu a decedat în luna august,el realiza venituri dintr-o chirie din anul 2008 fiind cu toate plățile la zi pînă azi , pentru eliberarea unui ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto + taxa de poluare BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Doresc sa stiu daca opereaza prescriptia in cazul solicitarii restituirii taxei auto. -Plata taxei s-a efectuat in anul 2008. Cererea de restituire a fost ... (vezi toată discuția)
Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)