avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trebuie anunțată vreo autoritate dacă părintele cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trebuie anunțată vreo autoritate dacă părintele cu drept de vizită nu se prezintă la program?

Dacă parintele in speța tatăl care are drept de vizite periodice dar cu domiciliul la mama, nu se prezintă la vizitele periodice din motivul ca este plecat din țara, trebuie anunțată vreo autoritate sau cineva?
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, eventual să sune minorul în zilele respective și clar să-i plătească pensie de întreținere!
Mulțumesc mult! Da! Pensia se plătește ne greșit! Copilul este învățat sa nu sune și nici nu este încurajat! Are 4 ani jumate!

Ma mai ajutați cu o problema va rog?! De foarte multe ori întârzie sa mi l aducă la scara blocului , i-am atras atenția de foarte multe ori, de acum nu mai accept , vreau săi fac reclamație atunci vând întârzie! Se întâmpla in București sectorul 4 , unde trebuie sa sun sau la ce instituie trebuie sa ma adresez pe moment atunci? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
gi-jane2, moderator
Dvs asteptati sau aveti pretentii sa va sune un copil la 4 ani si jumatate ?
Si ce inseamna ca timp..intarzie sa vi-l aduca ?

pt a raspunde, apasati pe raspunde, nu pe citeaza.
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
gi-jane2, moderator
De ce nu mergeți dumneavoastră după el? L-ați lua când e ora stabilită, dacă aveți și așa ceva menționat în program.
E o întrebare fără niciun substrat, să nu luați ca un reproș. Nu se înțelege ce vreți să spuneți prin întârzie.

Alte discuții în legătură

Autoritate părintească exercitată în comun. Își poate schimba domiciliul părintele rezident - mama - fără acordul tatălui? Desperados Desperados Buna ziua.In urma unui divort cu custodie comuna domiciliul copilului la mama,adica la mine.Programul de vizita este prima si a treia vineri din luna de la 18 ... (vezi toată discuția)
A plecat cu copilul fara să mă anunte Iuret Iuret Bună seara.. doresc sa știu dacă mama copilului meu poate lua copilul sa meargă în vacanță fara să mă anunte și dacă trebuie acordul meu.... ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca divort utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua. Am si eu urmatoarea intrebarea intr-o situatie delicata: eu si fostul sot am divortat acum cateva luni, stabilindu-se de catre instanta si ... (vezi toată discuția)