avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda contraventionala

In cazul depunerii unei plangeri contraventionale impotriva procesului verbal, se recalculeaza cele 15 zile pentru achitarea a jumatate din amenda incepand cu data hotararii judecatoresti ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nusha56 , utilizator 18:50, 8 Iunie 2019
Buna ziua
Da, cele 15 zile vor incepe de la data ramanerii definitive a sentintei

Nusha56 a scris:

In cazul depunerii unei plangeri contraventionale impotriva procesului verbal, se recalculeaza cele 15 zile pentru achitarea a jumatate din amenda incepand cu data hotararii judecatoresti ?
Va multumesc.

Nu, plătiți acum la jumătate, dacă pierdeți procesul nu veți mai beneficia de acest lucru, dacă veți câștiga va puteți recupera banii.
Multumesc.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala Nusha56 Nusha56 In cazul depunerii unei plangeri contraventionale impotriva procesului verbal, se recalculeaza cele 15 zile pentru achitarea a jumatate din amenda incepand cu ... (vezi toată discuția)
Plata amenzii contraventionale barnex barnex Am 2 intrebari: 1. Este adevarat ca daca depun o contestatie in termen de 48 ore de la intocmirea PV , atunci in cazul in care pierd eventual procesul, ... (vezi toată discuția)
Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)