avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala

In cazul depunerii unei plangeri contraventionale impotriva procesului verbal, se recalculeaza cele 15 zile pentru achitarea a jumatate din amenda incepand cu data hotararii judecatoresti ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nusha56 , utilizator 21:57, 8 Iunie 2019
Bună seara.
Nu. Vă sugerez să achitați suma în interiorul celor 15 zile de la primirea procesului-verbal. Prin contestarea procesului-verbal se suspendă toate măsurile impuse prin acesta, însă asupra cuantumului amenzii se suspendă doar plata acesteia, nu și beneficiul de a achita a jumătate din cuantum.
Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius.
Va multumesc domnule Av. Hulea. Voi urma sfatul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului + amenda - ce pot face in acest caz? alex28191 alex28191 As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care depun o contestatie la un proces verbal ce imi suspenda permisul de conducere si contine si o amenda. Pot ... (vezi toată discuția)
Lipsă rovinietă: în cât timp de la data depistării în trafic trebuie să primesc acasă procesul verbal de constatare? kovacs_stefan kovacs_stefan Vă rog să-mi spuneți în cât timp de la data ,,infracțiunii\" (adică am fost depistat fără rovinietă) trebuie să primesc acasă Procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Amenda ami198 ami198 Buna ziua! O amenda primita in starea de urgenta dar care nu are legatura cu amenzile date pentru nerespectarea distantarilor sociale sau orice alta situatie ... (vezi toată discuția)