avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... amenda
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

amenda

Buna ziua! O amenda primita in starea de urgenta dar care nu are legatura cu amenzile date pentru nerespectarea distantarilor sociale sau orice alta situatie legata de covid, care a fost primita in data de 08.04.2020, cand scade termenul de 15 zile pt achitarea a jumatate din minim? aceste 15 zile se calculeaza incepand de la data de pe procesul verbal sau de cand a incetat starea de urgenta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ami198 , utilizator 10:56, 20 Iulie 2020
Bună ziua.
Potrivit celor spuse de dvs., termenul ar fi expirat în data de 30.05.2020, respectiv 15 zile de la data ridicării măsurii stării de urgență (15.05.2020).
Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius
Multumesc pentru raspuns, la acelasi termen ma gandisem si eu ! O zi cat mai placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanța de urgenta Gabryela1 Gabryela1 Buna ziua, am și eu o intrebare, când se poate depune o contestație? pt o amenda primita pe ordonanța militară privind starea de urgenta va mulțumesc. (vezi toată discuția)
Lipsă rovinietă: în cât timp de la data depistării în trafic trebuie să primesc acasă procesul verbal de constatare? kovacs_stefan kovacs_stefan Vă rog să-mi spuneți în cât timp de la data ,,infracțiunii\" (adică am fost depistat fără rovinietă) trebuie să primesc acasă Procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Nusha56 Nusha56 In cazul depunerii unei plangeri contraventionale impotriva procesului verbal, se recalculeaza cele 15 zile pentru achitarea a jumatate din amenda incepand cu ... (vezi toată discuția)