avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului + amenda - ce pot face in acest ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului + amenda - ce pot face in acest caz?

As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care depun o contestatie la un proces verbal ce imi suspenda permisul de conducere si contine si o amenda. Pot contesta doar suspendarea permisului sau trebuie contestate ambele? In cazul in care trebuie contestata si amenda, mai pot beneficia de injumatatirea sumei pentru 15 zile? Trebuie platita vreo taxa pentru aceasta contestatie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alex28191 , utilizator 17:51, 22 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala Nusha56 Nusha56 In cazul depunerii unei plangeri contraventionale impotriva procesului verbal, se recalculeaza cele 15 zile pentru achitarea a jumatate din amenda incepand cu ... (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza sa iei certificat de grefa pentru permis retinut EuEmi EuEmi Buna ziua. Am si eu o intrebare? Stiti cumva cam cat dureaza sa ridici certificat de grefa pentru a putea ridica permisul de conducere retinut pentru alcool la ... (vezi toată discuția)
Contestație proces verbal reținere permis VoinaSami VoinaSami Buna ziua, am intampinat o problema si nu stiu ce as putea face. Mi-a fost suspendat permisul de conducere in data de 11.05.2019, pentru depășirea pe ... (vezi toată discuția)