avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua

Având mici divergente cu învățătoarea copilului ajungând sa dea în el și respectiv sa îl jicneasca. Pt a avea o dovada în situația asta am pus copilului un telefon în geanta și am înregistrat pe sărite orele. În una din ore se aude clar cum învățătoarea îl joc este făcându-l miner, jegos mai mult de atât sa se ducă la psihiatru. Înregistrările pot fi folosite ca probe într-un proces. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua daniel1981ct daniel1981ct Având mici divergente cu învățătoarea copilului ajungând sa dea în el și respectiv sa îl jicneasca. Pt a avea o dovada în situația asta am pus ... (vezi toată discuția)
invatatoare nyuszlinda nyuszlinda Bună ziua, Este legal și poate fi folosit înregistrarea de la scoala copilului meu în care se aude cum invatatoarea o marginalizeaza și bate joc de ea ... (vezi toată discuția)
Profesoara terorizeaza elevii de clasa intai Dana.ro Dana.ro Copilul meu e in clasa intai la o scoala din Piatra Neamt. Inca de anul trecut parintii colegilor ei se plang la invatatoare ca profesoara de engleza ii ... (vezi toată discuția)