avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua

Având mici divergente cu învățătoarea copilului ajungând sa dea în el și respectiv sa îl jicneasca. Pt a avea o dovada în situația asta am pus copilului un telefon în geanta și am înregistrat pe sărite orele. În una din ore se aude clar cum învățătoarea îl joc este făcându-l miner, jegos mai mult de atât sa se ducă la psihiatru. Înregistrările pot fi folosite ca probe într-un proces. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: daniel1981ct , utilizator 19:26, 10 Iunie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc frumos pt răspuns am făcut o plângere către inspectorat școlar și aștept răspunsul lor o mica problema ar fi cu doamna învățătoare am înțeles ca ar strânge semnături de la părinți pt a face în fel și chip sa facă copilul sa se mute la alta școala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua daniel1981ct daniel1981ct Având mici divergente cu învățătoarea copilului ajungând sa dea în el și respectiv sa îl jicneasca. Pt a avea o dovada în situația asta am pus ... (vezi toată discuția)
Bullying la școală, reportofon în ghiozdan nyuszlinda nyuszlinda Bună ziua, Este legal și poate fi folosit înregistrarea de la scoala copilului meu în care se aude cum invatatoarea o marginalizeaza și bate joc de ea ... (vezi toată discuția)
invatatoare nyuszlinda nyuszlinda Bună ziua, Este legal și poate fi folosit înregistrarea de la scoala copilului meu în care se aude cum invatatoarea o marginalizeaza și bate joc de ea ... (vezi toată discuția)