Având mici divergente cu învățătoarea copilului ajungând sa dea în el și respectiv sa îl jicneasca. Pt a avea o dovada în situația asta am pus copilului un telefon în geanta și am înregistrat pe sărite orele. În una din ore se aude clar cum învățătoarea îl joc este făcându-l miner, jegos mai mult de atât sa se ducă la psihiatru. Înregistrările pot fi folosite ca probe într-un proces. Mulțumesc
Mulțumesc frumos pt răspuns am făcut o plângere către inspectorat școlar și aștept răspunsul lor o mica problema ar fi cu doamna învățătoare am înțeles ca ar strânge semnături de la părinți pt a face în fel și chip sa facă copilul sa se mute la alta școala
Buna ziua
daniel1981ct
Având mici divergente cu învățătoarea copilului ajungând sa dea în el și respectiv sa îl jicneasca. Pt a avea o dovada în situația asta am pus ... (vezi toată discuția)
Invatatoarea copilului
Andu G
Buna ziua. Va rog spuneti-mi in situatia in care sotul meu are o relatie cu invatatoarea copilului ( copilul este clasa a II-a), noi divortam, credeti ca ar ... (vezi toată discuția)