avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impartire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impartire

Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o problema destul de complicata!
In urma cu 12 ani bunicii mei au vandut un teren impreuna cu o casa unei rude mai indepartate,cu intelegerea verbala de a putea sa mergem sa stam cand vrem acolo impreuna cu ei sau separat (fiind o casa de vacanta). Dupa cativa ani matusa mi-a dat voie sa-mi construiesc pe terenul ei o casuta de vacanta fara sa-mi vanda bucata de teren sau sa facem vreun act.Am mers de cateva ori acolo dupa construirea casutei si acum matusa nu mai vrea sa ne primeasca acolo si nici nu vrea sa-mi dea banii pe ce mi-am construit.
Ce pot face in aceasta situatie ptr ca am cheltuit destui bani si acum ea nu ne mai primeste acolo.
Am toate bonurile fiscale de la materialele cumparate,nu am bon ptr mana de lucru.
Va rog sa-mi raspundeti pentru ca nu stiu ce sa fac!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:54, 9 Iunie 2019
Buna seara,
La prima vedere cam nimic.
Luati legatura cu un avocat din zona care, dupa ce va stabili exact situatia de fapt si de drept, si dupa ce o va notifica prin cabimet pe matusa, va vedea care sunt pasii de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)
Extindere si mutare casa de locuit Matei84daniel Matei84daniel Ce autorizatii am nevoie pentru mutare 20m o casuta si extinderea ei ? Terenul este de 1ha... Imobilul se afla in Parcul National Retezat ZONA PROTEJATA.. ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mihaela239 mihaela239 va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns.problema sta asa:bunica si bunicul meu sunt decedati.au lasat in urma o casuta plus cativa metri de ... (vezi toată discuția)