avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legislatie jocuri online tip quest
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legislatie jocuri online tip quest

Buna ziua,

As fi foarte interesata unde pot gasi in legislatia romaneasca detalii cu privire la reglementarea jocurilor online de tip quest. Mai in detaliu, ma intereseaza daca jocul poate fi detinut de o persoana fizica sau trebuie neaparat deschisa o firma, care sunt procedurile pentru a proteja jocul (inregistrare la OSIM??), care sunt impozitele ce se aplica la astfel de activitati comerciale.
Daca ma puteti indruma indicandu-mi in ce articol de lege pot gasi aceste detalii.

Multumesc,

Alina Bratu
Cel mai recent răspuns: luke_dorian , utilizator 13:13, 27 Iunie 2010
Nu o sa gasesti asa ceva in legislatie. Poti sa fii P.F.A..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)
Joc online-loterie brandon5 brandon5 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta. Doresc sa realizez un joc online gen loterie, dar fara sa organizez eu extragerea ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)