avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie elev liceu 18 ani impliniti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie elev liceu 18 ani impliniti

Buna ziua,
Fata mea a implinit 18 ani in aprilie 2019 si este eleva la liceu in Ploiesti . Buletinul il are de Bucuresti, desi nu cred ca are importanta. Nu repeta anul, deci e ok din acest punct de vedere.
Astazi a fost la secretariatul liceului sa depuna actele pentru a putea primi in continuare alocatia ( cerere, copie buletin, extras cont ) , dar doamna de la secretariat i-a transmis ca nu mai poate lua alocatie, deoarece trebuia sa depuna cererea mai devreme, acum fiind prea tarziu. Inclin sa cred ca nu are dreptate, de aceea am rugamintea sa ajutati cu un raspuns.
Cu respect,
Theodor Constantinescu

Alte discuții în legătură

Alocatie, dupa 18 ani! Laurr Laurr Buna ziua! Copilul meu , peste 2 luni v-a implini 18 ani,dar este in clasa x-a,poate primi alocatia pana la terminarea liceului? Care este procedura,ce acte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. copilul meu a implinit 18 ani in luna mai 2023 si ... H Florentin H Florentin Buna ziua. Copilul meu a implinit 18 ani in luna mai 2023 si a depus actele pentru continuarea platii alocatiei la liceu in luna septembrie 2023. Pana acum ... (vezi toată discuția)
Buna seara..ma confrunt cu o problema, am implinit varsta de ... RicardoGeorge RicardoGeorge Buna seara..ma confrunt cu o problema, am implinit varsta de 18 ani in luna Martie a acestui an, in momentul respectiv eram in clasa a 11 a la Liceul Tehnic ... (vezi toată discuția)