avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... restituire permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

restituire permis conducere

Va salut!
Va deranjez cu o intrebare in speranta ca ma puteti ajuta. Am fost cuminte si mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 30 de zile (cluj). A expirat si perioada acelei dovezi de circulatie (3 mai) si respectiv si cele 30 de zile de suspendare a permisului. Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa merg direct cu dovada si buletinul la serviciul politiei rutiere sa ridic permisul sau trebuie sa astept mai intai sa imi vina acasa ceva instiintare prin care mi se comunica faptul ca pot sa ridic permisul?

Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
intrebatorcurent, utilizator
Cel mai recent răspuns: intrebatorcurent , utilizator 18:10, 10 Iunie 2019
Bună seara. Termenul de supendare curge de la momentul în care v-a expirat dovada, dacă vi s-a reținut pe loc. Ar trebui să puteți merge acum la poliție, așa cum ați spus chiar dvs., cu dovada și cartea de identitate, să vă ridicați permisul. Nu vi se va comunica nicio înștiințare, pentru a vă chema la ei.
Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius.
Am înţeles, vă mulţumesc frumos pentru răspuns!
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație proces verbal reținere permis VoinaSami VoinaSami Buna ziua, am intampinat o problema si nu stiu ce as putea face. Mi-a fost suspendat permisul de conducere in data de 11.05.2019, pentru depășirea pe ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto neprimire pv contraventie woe woe Buna, am intrat in intersectie pe culoare galbena semafor, agentul a insistat ca a fost rosu si n am avut nici pofta de cearta, nici de mita. Am refuzat ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis PIonut24 PIonut24 Salut, Acum circa 2 luni am pierdut permisul auto (categoria B) intr-un accident provocat de mine, avand doar pagube materiale si nu raniti/morti. Dreptul ... (vezi toată discuția)