avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contul de economii pentru copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contul de economii pentru copii

Nu găsesc pe nicăieri dacă în acest cont se pot pune banii și prin internet banking și care ar fi procedura de completare corectă a ordinului de plată.
Am înțeles care este contul și că trebuie trecute la detalii CNP-ul copilului și numele?
Dar cum? În ce ordine? Trebuie trecute în câmpuri diferite? Că de obicei pe ordinele de plată sunt 2 câmpuri pentru detalii.

Dacă cineva a mai făcut operațiunea asta, poate mă luminează.

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii casmb + plata contributie online ciuc143 ciuc143 Salut, am fost ieri la noul sediu din Ghe Titeica (Bucuresti) pentru a plati contributia la CASMB. Nu mi-a venit sa cred ochilor ce coada era. Eu nu am mai ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)
Plata contributii salarii adminibuc adminibuc Am o intrebare care este si unde gasesc codul fiscal pentru cele trei ordine de plata pentru contributia salariilor. Vreau sa fac plata prin internet banking ... (vezi toată discuția)