avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu am titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu am titlu de proprietate

cum as putea sa rezolv problema mea?
In anul 1955 am cumparat impreuna cu sotul si socrii mei teren si casa prin chitanta de mana( vanzatorii nu aveau nici ei titlu).Lipit de aceasta casa am construit cu sotul cateva camere ( fara autorizatie)
Am divortat anul trecut iar soacra m-a dat afara din casa; sotul locuieste la concubina.
Am vreun drept sa stau in casa, fiindca nu am locuinta?Ce trebuie sa fac?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:16, 25 Noiembrie 2009
Luati urgent legatura cu un avocat.
buna seara!
nu sunteti in cea mai fericita situatie!
dar incercati sa faceti rost de acte, pentru inceput:
-chitanta de mana
-istoric de rol fiscal
si contactati un av.
Va atrag atentia ca legea prevede pentru transferul dreptului de proprietate asupra terenurilor FORMA AUTENTICA! Ceea ce inseamna ca actele dvs sunt oricum nule de drept! Nu va ramane decat calea actiunii in instanta insa , in situatia dvs , veti da banii degeaba la avocat fiindca nici cel care v-a vandut nu avea titlu de proprietate , deci v-a vandut pielea ursului din padure!B-)
Nu mai comentez dreptul dvs de a sta in aceasta locuinta construita ilegal fiindca nu are rost!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitie in curtea socrilor madalina Bogdan madalina Bogdan sunt casatorita de 15 ani si ca sa pot trai decent am construit in curtea socrilor lipit da casa lor mai multe camere adica o bucatarie , o baie , ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana pedro72 pedro72 Tatal meu a cumparat o casa in 1962. Intre intre el si propietar s-a incheiat o chitanta de mana cu martori. In aceasta chitanta de vanzare cumparare este ... (vezi toată discuția)
Cadastru cu chitanță de mana Traian Diana Traian Diana Bună seara am și eu o rugăminte daca poate sa îmi respunda cineva va rog , am casa cumpărată cu chitanță de mână este casa socrului meu dar care va ... (vezi toată discuția)