sunt casatorita de 15 ani si ca sa pot trai decent am construit in curtea socrilor lipit da casa lor mai multe camere adica o bucatarie , o baie , un hol o camerta unde sa pot dormi totul cu banii nostri( eu si sotul meu ) cu imprumuturi la banci etc. am facut si gard la strada, apa curenta, scurgere totul cu proprii mei bani , am vandut si mostenirea mea si am investit in locuinta , am facut reparatii capitale si la socri in casa, geamuri, usi, parchet, retea electrica, am mai alaturat si alte doua camere la socri in ideea sa aibe totul la indemana . am uitat sa precizez ca sotul meu este singur la parinti iar eu am doi copii cu sotul meu . Acum de doi ani socrul meu a decedat iar soacra mea este influientata de sora d-ei care este vecina. la ce ar trebui sa ma astept eu din partea lor , pot ramane in strada?:((
Nu va poate scoate afara, dar situatia difera in functie de mai multe aspecte: daca ati ridicat constructia in baza unei autorizatii de construire, daca aveti documente si martori pentru dovedirea imbunatatirilor efectuate de dvs...
Bineinteles, conteaza f mult si pozitia sotului dvs
Recuperare bunuri
drmon
buna ziua. ma confrunt si eu cu o problema. în anul 2008 m-am casatorit si m-am mutat la sotul meu acasa( casa care era in proprietatea socrilor mei). tot ... (vezi toată discuția)