avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt cu sotul meu de 17 ani de 3 ani suntem cununati ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt cu sotul meu de 17 ani de 3 ani suntem cununati si avem 2 copii. Locuiesc cu socrii mei ...

Buna ziua,

Sunt cu sotul meu de 17 ani de 3 ani suntem cununati si avem 2 copii. Locuiesc cu socrii mei. in ziua cand am venit in acea casa nu aveau baie, acopeisul era din carton,casa fara geamuri aproape jumatate, un hol gol netencuit, fara pavaj in curte doar namol.

Cu sotul meu am pus tabla, am facut baia, am terminat casa cu geamuri si fatada, am turnat pavaj peste tot in curte, am bagat gaze plus alte lucruri care le-am facut.acum socrii mei cam vor sa ne dea afara din curte. Ce pot face dupa atatia ani si atatia bani investiti.mentionez ca casa este pe numele socrului meu si mai are alte 2 fete casatorite?

- Vă rog să nu mai scrieți doar cu majuscule, este greu de citit. Mulțumesc -
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:12, 23 Iunie 2022
Buna ziua, aveti doar un drept de creanta impotriva proprietarului imobilului constand in contravaloarea imbunatatirilor pe care le-ati suportat, desigur daca aveti dovezi in acest sens. Puteti cere sa va plateasca imbunatatirile cu care ati contribuit in ultimii 3 ani, restul mai vechi sunt drepturi de creanta prescrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire si abitatie danacucamelii danacucamelii acum 20 ani, sotul meu si cu mine ne-am luat viata in piept si am plecat sa locuim la tara intr-o casa veche primita drept mostenire de sotul meu de la bunicii ... (vezi toată discuția)
Investitie in curtea socrilor madalina Bogdan madalina Bogdan sunt casatorita de 15 ani si ca sa pot trai decent am construit in curtea socrilor lipit da casa lor mai multe camere adica o bucatarie , o baie , ... (vezi toată discuția)
Reclamatie vecin sebala sebala Am o casa in constructie,acum doi ani am facut termosistemul inclusiv pe fatada cu vecinul reclamant,cu acceptul lui verbal.Tot spre fatada spre vecin am facut ... (vezi toată discuția)